Párkapcsolati témák egy helyen!

Fehérnemű és a csábítás

2015. július 03. 15:26 - Dóriszerint

A szexi fehérnemű nem csak egyszerűen a női gardrob egy darabja, a szexi fehérnemű a csábítás, az igényes erotika, a szexualitás, a varázslatos intim pillanatok fontos kelléke. Egy izgalmas, érzéki, erotikus ajándék nemcsak a megajándékozottnak. Divatos, praktikus, érzéki és szexi ruhadarabok. Nőket és férfiakat egyaránt izgató ruhadarabok. A fehérneműk, a szó lényegénél fogva a nőiséget jelentik, egyszerre sugározva izgalmat, érzékiséget, finomságot.

Bizony nem mindegy mit viselsz a ruha alatt: nagymama bugyit, vagy combfixet. Hiába nem látszik, érezzük a jelenlétét. S nem csak mi, nők, akik viseljük, hanem a csábításra váró férfiak is.

parkapcs4.JPG

Dobd fel a szexuális életedet és látogass el szexshopunkba.

A csábítás komoly játék, melynek komoly kellékei vannak. Ezek közül az egyik legfontosabb a fehérnemű, ami sokkal több, mint egy átlagos ruhadarab. A fehérnemű az a szó, amire a férfiaknak hevesebben kezd verni a szíve, és te is huncut mosollyal gondolsz azokra a pillanatokra, mikor a segítségével párodba fojtottad a szót.

A fehérnemű nemcsak külső szépségedet emeli ki, de megmutatja azt is, hogyan viszonyulsz magadhoz, a nőiességedhez. Ha reggel egy szexi, és izgalmas fehérneműt veszel fel, az döntően befolyásolja közérzeted egész nap. Egy szép melltartó, alsó, vagy fűző ugyanis önbizalmat ad, benne szexisek és ellenállhatatlanok vagyunk. Persze a főszerepet este kapja, és hidd el, könnyebben megfűszerezed vele a szexuális életedet, mintha évekig tantrikus szex rejtelmeit tanulmányoznád.

A férfiak 92 százaléka helyez nagy súlyt a nőiességre, és ezért különösen fontosnak tartja a nőnél a jó alakot és a csábító fehérneműt. A lényeg, hogy fehérneműd legyen finom és kicsit visszafogott, de játssz a lágy színekkel és a nőies anyagokkal. Az ilyen fehérnemű olyan, mint egy ártatlan flört, kedves, bájos, ugyanakkor nagyon izgalmas. Egy tiszta csipkéből készült fehérnemű, mely nem túlságosan átlátszó csak annyira, hogy hihetetlenül szexi légy, miközben olyan benyomást keltesz, mintha fogalmad sem lenne arról, hogy milyen hatást érhetsz el vele, mindig biztos sikert arat a férfiaknál.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://parkapcsolat.blog.hu/api/trackback/id/tr107593632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása