Párkapcsolati témák egy helyen!

10 hiba, amit az előjáték során elkövetsz

2015. július 03. 15:09 - Dóriszerint

Az előjáték hozzátartozik a szexhez és varázslatos erővel bír. Beszédet sem mondunk bevezetés nélkül, egy dal sem a refrénnel kezdődik és a hosszútávfutó is a célba éréskor sprintel, nem pedig a rajtpisztoly eldördülésekor. Ahhoz, hogy a beszéd és a refrén elérje a kellő hatást, hogy a futó tökéletesen ossza be erejét, bizony, kell a bevezetés.

Ahhoz, hogy a szex közben megismerhesssük a másik egy új oldalát, kell a bevezetés, az előjáték. De lássuk csak, van itt pár dolog, mellyel mindent elronthatunk! A továbbiakban lássuk a 10 leggyakoribb „előjátékgyilkos” módszert, hogy ezeket véletlenül se alkalmazzuk!

parkapcs1.JPG

Dobd fel a szexuális életedet és látogass el szexshopunkba.

Nem vagy változatos

A női és a férfi test is a te felfedezésedre vár. Ne táborozz le egy-egy pontnál, használd a fantáziád! Fedezd fel párod testét!

Túl sok a duma

Talán mondani sem kell, hogy a munka, barátok nem ágyba való téma. Természetesen szólhatsz pár szót az előjáték közben, de semmiképp se ilyenkor menj bele a nagy filozofálgatásokba! Csak csínján a szavakkal! Esetleg bókolhatsz, elmondhatod, hogy párod melyik testrészét miért szereted, de persze ezt sem monológba foglalva.

Telefonálsz

Reméljük, hogy az előző pont után egyértelmű, hogy telefonálni is tilos az előjáték és az egész aktus során.

Túl gyors, túl durva vagy

Mindennek megvan a maga ideje. Az előjáték során hiba a durvaság.

Sosem hagyod ki az előjátékot

Vannak olyan helyzetek, amikor igenis, ki lehet és kell hagyni az előjátékot. Egy friss kapcsolatban, ha nagyon odavagytok egymásért, ez megengedett. Esetleg egy olyan helyzetben is, ahol egy izgató helyszín vagy szituáció felér az előjátékkal.

Harapdálsz

Ne légy durva! Az előjáték a gyengédségről szól.

Kiszívod a nyakát

Ez fáj és még gyerekes is. Sose csináld!

Nem figyelsz a másikra eléggé

Olvass a jelzésekből! Ha kellő figyelmet fordítasz párodra, pontosan tudod majd, mi az, ami jól esik neki és mi nem.

Mindent eltervezel

Ne tervezd el pontosan az aktust! A szex két emberről szól, az egymáshoz való alkalmazkodásról. Mindent a helyzet hoz majd, engedd el a terveidet!

Túlzol

Miért túloznál? Légy önmagad! Adj valós jelzéseket, hogy a párod alkalmazkodni tudjon hozzád!

Szólj hozzá!
Címkék: előjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://parkapcsolat.blog.hu/api/trackback/id/tr497593580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása