Párkapcsolati témák egy helyen!

Mitől olyan népszerű A szürke ötven árnyalata?

2015. július 03. 15:32 - Dóriszerint

A női társadalom teljesen fel van bolydulva, ugyanis Valentin napon végre megjelent a mozivásznon is a kedvenc új, erotikus romantikus regényük filmváltozata.

Rengeteg értekezés kering arról, hogy ez a mű totálisan átmosta a nők agyát, ami maximálisan kihatott a szexuális életükre. De mitől ilyen észbontó ez a történet?

Ha szeretnéd feldobni a szexuális életedet akkor látogass el szexshopunkba.

Azok, akik még nem olvasták a könyvet, vagy nincsenek tisztában miért is olyan nagy szám
A szürke ötven árnyalata, azoknak adunk most egy kis ízelítőt, hátha kedvük támad elolvasni,  vagy hátha megértik, mitől olyan elképesztő ez a mű.

A szürke ötven árnyalata csupán első része a három részes trilógiának. A főszereplő egy irodalom szakos egyetemi hallgató, Anastasia Steele, akinek interjút kell készítenie Christian Grey-jel, aki természetesen egy fiatal, mérhetetlenül jóképű, gazdag vállalkozó.

Eleinte Ana visszatetszőnek, nagyképűnek, egoistának tartja a férfit, majd az események úgy alakulnak, hogy véleménye egy-kettőre megváltozik. Grey képtelen ellenállni Ana visszafogott, kissé átlagos külsejének, ugyanakkor természetes szépségének, eszének, független szellemének, és nem utolsó sorban annak, hogy a lányt nem érdekli a pénz.

szurke.JPG

Hamarosan Ana elméjét is megszállja a gyönyörű, intelligens, de mégis ijesztő férfi. A felek egymásra találnak, majd úgy fest a dolog, hogy ideje korán véget is ér a szerelmük, mert a férfi szerint a nő nem ismeri őt, azt a misztikus ént, ami jól érezhetően körbelengi és pont emiatt, a sötét lélek miatt nem tudja Ana megadni számára a sötét vágyait. A lány viszont annyira szerelmes lesz, hogy inkább belemegy a dologba.

Ekkor ismeri meg a BDSM, a szadomazo világát és fordul vele egy nagyot világ, ahogy a női olvasók többségével. Mert sokan hallották már azt a kifejezést, hogy szadomazo, de fogalmuk sem volt a BDSM-ről. Márpedig ami ezek után a regényben is jön, az a töménytelen szex, a pornografikus, naturális jelenetek. Ana-t vonzza az ismeretlen, és Grey szokatlan szexuális életvitele, kíváncsi rá és általa meg akarja érteni a férfit, így hamarosan felfedezi Grey titkait és perverz, sötét vágyait. Mindeközben rádöbben, hogy a saját elfojtott vágyaival is szembesülnie kell!

Ez az a pont, ahol sok női olvasó magába nézett és rádöbbent, tele vannak ők is ezekhez hasonló, elfojtott vágyakkal. Arra szomjaznak, amire Ana. A BDSM-ben két fél van: az uralkodó és a szolga. Valaki arra születik, hogy uralkodjon, ahogyan Grey is uralkodásmániás, éhezi a durva szerelmet, hogy fájdalmat okozhasson másnak, ráadásul önuralmi problémákkal küzd: heves, szenvedélyes, indulatos. A szolga pedig, jelen esetünkben Ana, arra hivatott, hogy befolyásolják, hogy vezessék, hogy parancsokat teljesítsen és szolgáljon. Az uralkodó fél azt tesz a szolgával, amit csak akar. Kiélheti vágyait, miközben a nő élvezi a kiszolgáltatottságot és a gyengéd erőszakot. Erre jöttek izgalomba a nők, akik valahol ősidők óta mindig az „elnyomott” irányított nem képviselői voltak.

Ez a könyv felvilágosította őket, hogy alárendelt szerepükben mennyi kéj, izgalom és pikantéria rejlik. Csoda hát, hogy a szadomazo kínálta mennyei, káprázatos orgazmusok és szex élmények lehetősége után szomjazva, fejvesztve megrohanták a szexshopokat, hogy beszerezzék a BDSM-hez tartozó bizarr eszközöket? Ráadásul nem is kellett a sötétben tapogatózni, mert a könyv bőven felsorakoztatja a szexuális segédeszközök egész arzenálját, mint a szemtakaró, a megtorló paskoló, a korbács, a bondage kötöző szett, a bilincs és még ehhez hasonló nyalánkság. Számos nő számolt be arról, hogy a párjuk beleegyezésével ilyen, és ezekhez hasonló szex kellékekkel és BDSM szeánszokkal teljesen megváltozott az eddigi nemi életük. Egyenesen kicserélték őket. Szexuális együttléteik változatosak, gazdagok, élmény- és kéjdúsak lettek.

Ítéld meg magad, hogy számodra hasznos vagy éppen izgató-e A szürke ötven árnyalata és olvasd el, vagy nézd meg a mozikban! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://parkapcsolat.blog.hu/api/trackback/id/tr327593644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása