Párkapcsolati témák egy helyen!

Az intimtorna rejtelmei

2015. július 03. 15:40 - Dóriszerint

Az intimtorna fontosságára a nőgyógyász dr. Arnold Kegel hívta fel a figyelmet először.

Tény, hogy a vagina izmai fontos szerepet kapnak a szülés, a szexuális együttlét és a vizelet visszatartásában.

Ha megerősíted az intim izmaid, az nem csak a szülés során válik előnyödre, de egyszerűbb lehet a vizelet visszatartás és a szexuális életedet is fellendítheted, így egy kis izgalmat vihetsz a meghitt együttlétekbe. Az erős izomzatú hüvely nagyobb szorítóerejű és könnyebben el is tud lazulni.

A hüvelyizom erősítésére szolgáló gyakorlatokat Kegel gyakorlatoknak is nevezzük és ezeket akár szexuális segédeszköz nélkül is végezhetünk.

intimt.JPG

Ha szeretnéd feldobni a szexuális életedet, akkor látogass el szexshopunkba.

Ugyanúgy, ahogy manapság lehetőséged van aerobic órára járni, számos helyen gátizomtorna órán, intimtorna órán is részt vehetsz. Az edzések során megtanulhatod mozgatni a végbél-, a hüvely-, valamint a húgycső záróizmait.

A gyakorlatok lényege a ritmikusság: gyorsabb és lassabb összehúzás és elernyesztés váltakozása, valamint a szinkron megteremtése a légzéssel: belégzéskor húzd össze az izmaid, majd kilégzéskor ernyeszd el őket!

A látványos fejlődés érdekében azonban használj gésa golyókat!

A gésa golyó gyakorlatilag egy fonallal egymáshoz kapcsolt két súly, melyet a hüvelybe kell helyezni, ezt követően pedig össze kell szorítani azt olyan erősen, hogy benn maradjon.

Hogy ezek a kéjgolyók miért éppen a gésákról kapták nevüket? Mert a gésák ilyen golyókkal erősítették izmaikat annak érdekében, hogy minél izgalmasabb és kellemesebb legyen az együttlét. A gyakorlatok növelik a potenciát és az érzékenységet is, ennek oka pedig az, hogy az izmok megerősödnek, így jobban össze tudnak húzódni.

Az intimtorna nem csupán egy gyakorlat, hanem élvezeti forrás is, mely során különleges masszázsban lehet részed. Akár az aktus előtti előjáték részét is képezheti. Mi is lehet jobb annál, ha élvezetet nyújt az, ami később a hasznodra válik? 

Szólj hozzá!
Címkék: intimtorna

A bejegyzés trackback címe:

https://parkapcsolat.blog.hu/api/trackback/id/tr517593660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása