Párkapcsolati témák egy helyen!

A legszexibb országok, amik beindítják a fantáziádat

2015. július 03. 15:48 - Dóriszerint

Vannak olyan országok, amiknek hallatán akaratlanul is a fülledt erotika jut eszünkbe – ezek akár ideális állomások is lehetnek egy nászútnak, vagy egy nyári kiruccanásnak.

Ha szeretnéd feldobni az utazást, akkor látogass el szexshopunkba.

travel.JPG

Spanyolország: A mediterrán, latin típusú hölgyek nem véletlenül pornófilmek kedvelt alanyai: ezek a nők temperamentumukról, és rendkívüli nőiességükről ismertek. Bizonyos források szerint az etnikai származás befolyásolja a libidót is, a spanyolokat pedig hírhedten forróvérűnek tartják. Legendásak formás alakjukról és szexi, sűrű hajzuhatagukról. Ugyanígy a mediterrán, tüzes férfiak is szimpatikussá teszik ezt népséget.

Svédország: Bár a svédek egy jóval hidegebb tájék népei, a svéd lányok hírhedtek megbabonázó szőkeségükről és szépségükről. Rengeteg bikini modell kerül ki Svédországból, akik jellegzetes arcuk mellett jellemzően karcsú alkatúak is. A férfiak is előkelő helyen végeznek minden évben a legszexibb országok választásán, főként vikinges gének miatt, a nyersebb és férfiasabb típusába tartoznak.

Japán: A japánok egzotikus szépségükről, és bevállalós szexuális kultúrájukról ismertek. Az ázsiai nők sokak szerint különlegesek és vonzók, kisugárzásukhoz pedig hozzájárul a japán nép egyedi perverzitása.

Franciaország: A francia nyelv az egyik leghangzatosabb és erotikusabb nyelv, ami egy kecses, kifinomult francia nő szájából egyenesen észvesztő tud lenni. A francia férfiakat udvariasnak és stílusosnak tartják, az ország pedig amúgy is a romantika és szenvedély szigete.

Egyesült Királyság: Bár nők terén az Egyesült Királyság ugyan nem büszkélkedhet különleges szépségekkel, az angol férfiak hírhedtek udvariasságukról és sármjukról. Egy borostás, whisky-t ivó férfi nem ritka látvány, a ma pedig divatos pimaszul elegáns divat még vonzóbbá teszi őket.

Oroszország: Az oroszok igazi őrült nép, és ez az őrültség teszi vonzóvá az orosz férfiakat a nők szemében. Oroszország azonban inkább különleges szépségű hölgyeiről híres.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://parkapcsolat.blog.hu/api/trackback/id/tr457593688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása